9 hét Kenyában

9 hét Kenyában

1st

2011. július 08. - BenKenya

Sziasztok!

A nevem Bence. 20 évesen egyetemistaként elhatároztam, hogy elmegyek Kenyába önkéntesnek. Alapjáraton óvóbácsinak készülök. A vizsgaidőszak vége után 2 héttel fogok indulni, és már a szorgalmi időszak el fog kezdődni mikor hazaérek (július 22 - szeptember 24). Évet halasztani nem szeretnék, ezért döntöttem így az időtartammal kapcsolatban.

Sokan kérték az ismerőseim közül, hogy majd írjak nekik, meg meséljek milyen is odakint. Egy idő után rájöttem, hogy ennyi embernek nem fogok tudni maileket küldözgetni. A blog célja az volna, hogy aki kíváncsi rá mi történik velem odakint, az itt elolvashassa. Másrészt így sokkal könnyebb nekem, mert elég egyszer leírnom mi is történik.

Úgy tervezem, hogy minden napról írok külön bejegyzést, de azt nem tudom megmondani mikor-hogyan-hol fogok nethez jutni, hogy mindezeket közzé is tehessem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekenyaban.blog.hu/api/trackback/id/tr63049012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BölcsAnya 2011.07.22. 17:19:36

elindult.

kikísértük, és beszállt. azóta már fel is szállt....
jó utat kis kopasz :)

Anya
süti beállítások módosítása